RDorchestra - Formatie nunta din Bacau
[field_phone]

RDorchestra - Formatie nunta din Bacau

Totii membrii RD Orchestra au studii muzicale de specialitate si au capacitatea de a se transforma pe aceeasi scena, in cadrul aceluiasi concert sau eveniment, dintr-un CVINTET intr-o TRUPA DE COVER-uri sau intr-un TARAF autentic, deoarece fiecare in parte canta la doua intrumente, atat unul modern, cat si unul traditional.

Provocand pe aceeasi scena genuri muzicale contradictorii DELIA FARTADE (saxofon/voce), ROBERT FARTADE(nai/chitara bas/voce),DENIS SAMSON (tambal/tobe), IULIAN STOICA (pian/keyboards) si ALEXANDRU BORDIANU (contrabas/chitara electrica) au reusit sa sparga tiparele si sa devina una dintre cele mai originale trupe.

cafe concert - Asezat pe mijlocul ringului de dans, acest Grand Piano Alb alaturi de pianistul nostru va delecta invitatii pana la inceperea evenimentului. Acest show este disponibil si pentru toti aceia care doresc sa isi organizeze o nunta memorabila, asteptarea invitatilor nemaifiind obositoare si plictisitoare ca in cazul unei formatii obisnuite care va canta acelasi mars pentru fiecare invitat. Publicul va fi surprins si captivat pana la primul vals al mirilor.

http://rdochestra.ro

Like: 
Average: 5 (1 vote)